Mello

Så fort melodifestivalen börjat försökte jag få tag i schlagernördkompisen på facebook för att kunna chatta samtidigt, men hon var inte online. Hon bor i Australien men ställer klockan på 05 för att kunna kolla live, det kallar jag nördigt. Nördigt med en viss stolthet *sträcker lite på mej å hennes vägnar* haha. Jag frågade på fb om hon var vaken men ingen svarade. Däremot såg en gemensam nära vän min kommentar på den förstnämndas sida och vi började kommentera lite smått om att tex en kille från vbg var med som låtskrivare. Efter ett tag, lite mer än en timme, kom Jenny med in i pratet och det hela slutade med 273 kommentarer på en liten ynka fråga till Jenny... Jisses, det måste vara rekord, haha, men det var kul att ha nån att prata med under mello för man har ju alltid en massa att tycka till om och har man då ingen bredvid sej att säga det till så är det skönt att ha nån på datorn tillhands, annars spricker man ju!

Jag sa till Elisabeth så fort jag hört de första 6 låtarna att låt nr 1 och låt nr 6 går vidare, utan att ha hört de två sista. Och vilka gick vidare?! Alltså jag kan det här! Jag brukar vanligtvis spela pengar på melodifestivalen och ESC, det gör det liksom ännu mer intressant att kolla på då, men i år har jag inte brytt mej om det än men jag borde för att jag tror att jag kan bli rik på det här... ;)

Nu kommer Olle hem vilken sekund som helst, han ringde förut och sa nåt om att han skulle komma hem men jag var så inne i surfandet efter en bra personvåg att jag inte riktigt vet vad han sa... ;) Men men.

Natti natti på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback