Nämen hallå!

Jag har ju blivit urusel på att blogga, lite trist för den skara som tappert tittar in varje dag utan att hitta något nytt. Anledningen till detta är flera, bland annat att jag är trött och irriterad över att alla på mitt jobb blev uppsagda så den 1 september börjar min uppsägning, hela den här historien har inte gått helt lagligt till så när jag kopplar in facket kan det hända att jag inte blir så värst omtyckt. Men vad bryr jag mej om det, rätt ska vara rätt.
Dessutom har vi en del problem med en galning som bor i vårt hus, vilket gör mej lite nervös mellan varven, eller paranoid snarare... Trött och hängig är väl de ord som beskriver mej bäst just nu, så för att utesluta att mina värden på blod och annat är kassa så bokade jag idag besök hos farbror doktorn, farbror och farbror, min läkare är en stilig kille i min ålder så jag är glad så länge vi håller oss till att kolla blodvärden ;)

Min lilla prins har haft en period av gnällighet, både under dagen och natten. Inget har varit bra. Och det där med mat har jag hållt på att bli knäpp över, han vill inte äta nåt annat än gröt som ni vet. MEN, tror eller ej, jag har lyckats hitta några saker han äter! Jag är överlycklig. Igår åt han utöver välling och gröt: • Fiskgryta med ärtor, ägg, potatis och palsternacka. • Äppel- och vita bönorpuré med kanel och kardemumma till mellanmål. Och • Fattiga riddare med mosad banan till. Jag var stolt som en tupp kan jag meddela, det som krävdes var att laga maten själv och mixa den för klumpar är blä, och det är ju ingen större bedrift när det resulterar i att han äter. Knäppt att jag försökte få honom att gilla köpt mat när jag själv tycker det smakar skit, blir det över nu så äter jag upp det själv, riktigt gott om jag får säga det själv. Idag ska jag laga nåt med kycklingfärs så vi kan variera oss, detta efter att jag bakat minisemlor, jag fick ingen semla i tisdags.

 Dags att sätta igång här, vi hörs nog snart igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback