Veckan som bloggerskan glömde...

Nu har vi varit hemma i Stockholm i några dagar, men jag har inte haft nån vidare lust att blogga då vi haft en släng av magsjuka. Nu är vi friska igen dock och vi ska alldeles strax baka nåt roligt till pappa, jag och Einar.

Kort summering, vi kom till Vänersborg lördag kväll, vi kollade mello och badade Einar. Söndag åkte vi till Göteborg på Astons dop, Einar var väldigt högljudd i kyrkan och sjöng med i alla låtar. Vidare till mottagning och sen hem till Vbg igen. Måndag degade vi med mormor och sen for vi hem till Sthlm på tisdag fm.

Detta ovan skrev jag igår, men publicerade inte så jag fortsätter väl på samma nu...

Kvällen igår, natten och denna dagen än så länge har inte varit så kul för min del, min mage har gjort ont och jag har mått lite illa. Jag har sen ett tag tillbaka känt av magkatarr så jag tror det beror på det, så nu ska jag gå till apoteket och inhandla nån brustablett eller nåt, för det här går ju inte... Vi skulle åkt in till stan och lämnat in våra gamla jackor, mössar och halsdukar vi inte använder till hemlösa idag, men nu får vi se vad som händer med det. Olle ska på kalas senare oxå, så han ska väl stå och göra sej vacker i badrummet i ett par timmar innan han far ;) Nä visst ja, det är kanske jag som gör det...

Nu har Einar blivit så stor att vi har fått sänka sängen för att han inte ska klättra ur. Han verkar inte jättemissnöjd över att ligga därnere, men heller inte jätteglad för han ser oss inte längre. Han ställer sej på alla fyra i sängen och även på händer och tår, som att han ska göra armhävningar, så vi tror inte att det dröjer speciellt länge tills han reser sej upp till stående med hjälp av spjälorna för att se oss.

Ikväll är det mello igen, yey! Inte jättekul att kolla ensam men Olle brukar inte vara så intresserad ändå, jag får se det som så att jag har ensamrätt på fjärrisen och att jag får äta mat som Olle vägrar. Blir säkert gööörbra.
Nähe, nu får jag pallra mej iväg till apoteket...


Kommentarer
airaM

Sötunge!Är så glad att ni kom på dopet. Det betyder jättemycket för mej. <3

2012-02-22 16:48:52
URL: http://blogg.mama.nu/somenoppenblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback