Januaritrött

Jag ber om ursäkt, det blir visst inte så mkt bloggande nu när jag "måste" göra bilderna lite roligare... Men sen är det faktiskt så att det inte händer speciellt mkt i vår vardag just nu, men veckan som kommer blir det mer fart på oss och kanske oxå bloggandet i sin tur.

Vi har i vanlig ordning försökt hitta någon mat som Einar ska tycka om, jag har testat att laga egen mat och köpt på burk men han ratar allt utom gröt och frukt. Men så igår hände det nåt, han åt plötsligt en halv burk köpt mat! Kors i taket. Ekologiskt och fint ska det visst vara för att det ska smaka, nåväl, så länge han äter, jag vill ju inte att han ska bli "pojken som bara åt gröt". Idag gick det dock sämre med maten igen, men det blundar jag för.

Jag har ju tänkt börja träna, så idag var jag och köpte träningskläder och träningsskor, t.o.m specialstrumpor köpte jag. Jag kände mej verkligen som värsta nybörjaren när jag köpte hela träningskitet, fast det är jag ju egentligen, det var ju gött längesen jag tränade regelbundet sist.

Igår när jag sprang ner på affären köpte jag en bukett tulpaner för 15 kr, det var visst billigt för när vi var i Farsta idag såg jag att det kostade 60 kr, men det var inget fel på mina, de är superfina.

Nu måste jag sova säger Olle, så natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback