We went to Märsta

Jag hinner inte med att blogga, dagarna springer ikapp mej, idag har jag varit på ett riktigt effektivt humör och fått tvättat en massa vanlig tvätt men även den nya åkpåsen och overallen fick sej en tvätt oxå. Igår när vi kom hem från Märsta så fick vi nog av kattlukt i vagnen, antagligen försvann inte allt sist gång jag rengjorde, så hela sittdelen åkte in i duschen och jag tycker att det blev rätt luktfritt nu som tur är, annars hade jag väl sprungit och köpt en ny vagn... Sen har jag röjt och plockat en hel del i lägenheten, men det är fortfarande mer att göra, det finns det visserligen alltid, men nu ska det bli lite snyggare här är det tänkt. Bäst att passa på när man är på det humöret, man vet aldrig när latmasken kommer tillbaka.

Igår var vi som jag sa i Märsta, vi fick en inbjudan till Pontus och My på lite hembakat. Jag som försöker att äta så lite sött som möjligt fick strunta i det för attans vilka goda bullar de gjort! Det var med både vaniljguck och kristyr på, jag blev riktigt imponerad. Einar gick och lade sej på deras säng och sov igenom nästan hela besöket, 3 timmar snusade han gott innan magen började kurra och det var dags för gröt. Det var jättetrevligt, och skönt att få komma ut ett tag, bort från Stockholms gator.

Vi kollade på filmen "In time" med Justin Timberlake ikväll, den var sådär... I början satt jag och småfnissade bara för att det var Justin, jag hade svårt att ta honom på allvar, men sen glömde jag nog av det. Filmen får 3- av mej.


Haha, ååååäåka pendeltåg... Fint kort på Pontus det sista, jag skulle bara visa Instagram men så blev det så bra.

Nu ska det sovas igen, natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback