Ljusare tider

Och då pratar jag inte bara om vädret. Jag har helt enkelt fått ett ljusare sinne på nåt vis, jag vill hitta på saker, träffa folk och pyssla. Så idag har vi varit i kungens kurva och köpt tyg i världens bästa tygaffär, Stoff och Stil, och lite andra sytillbehör. Jag har nu sprättat bort tyget i suffletten till vagnen och har inhandlat 2 nya tyger som jag har tänkt att jag ska kunna skifta emellan, om nu min tänkta konstruktion kommer att funka... Sen gick vi runt och kollade i affärer jag inte visste fanns där ute ens, man brukar liksom fastna på IKEA och sen åka hem igen, men idag skippade jag IKEA helt. På bussen hem kom det på en tjej som vi var på föräldrautbildningen med för över ett år sen, våra killar snackade med varann och verkade tycka det var kul så vi ska ha en playdate nästa vecka :)
Imorrn ska jag träffa en gammal klasskompis från radioutbildningen som oxå fått barn och på torsdag har jag dragit med några i mammagruppen till den där parkleken jag pratade om härom dagen, vilken fart det blitt på bruden va? Jag är förvånad själv. Det måste vara kärleken till min nya lilla vagn som gör att jag inte längre känner mej i vägen... Eller så är det vädret, jag är så förbannat väderpåverkad.

Det blir ett jäkla tjat om den där hallen, men här ska ni få se varför vi inte blev nöjda med första målningen. Det är ju klart ljusast innan vi började måla, men de hade målat med en sjukt kass färg så det var mörka repor över hela väggen efter jackor mm. Och eftersom vi kommer att göra ljusa golv så kan man kosta på sej en färgklick nånstans. Ni får tänka bort sopor mm på första bilden och den blå var aningen mörkare irl, fotade visst med HDR.

     

Nä nu blir det sängen för mej, Olle är ute på galej med jobbet så jag har inget bättre för mej ändå... Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback