Våffeldagen

Idag har tvätten äntligen blivit ren, de senaste tre tvättiderna jag bokat har bokats om för att jag fått annat att göra, så Olle toktvättade de tre timmar som bokats. Själv lagade jag barnmat, kycklingröra med majs, morot och crème fraîche mm, kokade ris till, men tror ni att Einar ville äta det?! Nä, kräsne lille skrutt! Blir tokig snart... Den enda maten han verkligen gillade förut, en fiskgryta och äppelpurén, vill han inte längre veta av eftersom han fick det i anslutning till magsjuka. Så nu står jag på noll igen, inte lätt det här.

Vi åt iaf våfflor som sej bör. Jag var tom så flitig att jag kokade rabarber och jordgubbssylt för att ha till, det blev gott vill jag lova.

Men shit, är klockan redan över halv tolv? Jag som brukar ha svårt att ta mej i säng i ok tid i vanliga fall, hur ska det gå idag tro... Jag behövde iaf inte ställa om klockan vid sängen i går, den har stått på sommartid i ett helt år nu, ska bli skönt att slippa tänka varje gång jag kollar på klockan på nätterna.


Kommentarer
Jenny

Hej gullo!

Jaså är Einar som mina var - lovar att jag vet hur himla jobbigt det är :-( Tåva åt BARA pasta med broccoli från Hipp, och Hjalmar ville bara ha potatis med broccoli från samma tillverkare så så fick det bli! Dagens tips :-)

Puss i miljoner

2012-03-26 06:25:01
URL: http://www.fyraifamiljen.se
Jessie

Tyvärr äter han ju ingenting mer än gröt och frukt, och det vill jag inte ge honom hela tiden :( Måste komma på nåt som han äter snart.

2012-03-26 10:25:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback