Vår!

Idag visste jag inte riktigt vad jag skulle klä på oss, det stod 14,7 grader på termometern när vi var på väg ut, men kunde det vara så varmt trots att solen inte tittat fram helt än... JA det kunde det, och skönare blev det i solen sen där vi satt och fikade. Hela uteserveringen var full och det var så himla härligt, snöstormen härom dagen kändes väldigt långt borta.

När vi skulle bege oss hemåt hörde vi en rejäl smäll och tänkte inte så mkt mer på det, men när jag och Einar närmade oss Skanstull såg vi att bilköerna var påtagliga och det var stora folksamlingar vid korsningen. När vi kom närmare såg vi att polisen spärrat av alla 4 riktningarna och även Skanstullsbron, jag började bli lite nervös att gå där med Einar när jag inte visste vad det handlade om så jag frågade en pappa som verkade stått där ett tag. Han sa att det exploderat ett däck på en buss men det verkade konstigt att polisen spärrat av som de gjort pga det, och att de dessutom varit där redan innan det small.
Jag åkte hem och läste senare att polisen fått alarm om att en kille siktade på folk med gevär från en balkong och medans de spärrade av i förebyggande syfte om det hade varit någon galning så small bussens däck, men det hade inget samband. Killen på balkongen var en yngling som lekt med sitt luftgevär, inte skjutit något men det är svårt att veta att det är ett luftgevär när man går på trottoaren och ser nån sikta på en. Ja jisses, vilket pådrag för ett pojkstreck ;) Vi gick förbi Skanstull när de rånade det där guldstället i somras och det var inte hälften så mkt polisaktivitet då som nu... Glad att det inte var nåt värre iaf, tankarna spårar ju iväg efter självmordsbombaren på Drottninggatan.

Jag har apropå ingenting fått min fina ballongvisp till elvispen nu, så på söndag ska det provköras i våffelsmet, brukar visserligen göra den för hand men vad ska jag annars vispa?! Hm, grädde kanske...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback