Det pirrar i kroppen

...utav trötthet. Kunde inte sova alls i natt, skulle upp tidigt och då blir min hjärna helknas. Jag skulle till handkirurgen på SÖS, min konstgjorda led i tummen hade pajat trodde jag. Läkaren trodde dock att det var brosket så nu finns ingen mer räddning utan en steloperation är förmodligen oundviklig. Det är inget som jag räds, det har varit på tal sen -95.
Men något jag inte räknat med var att han skulle kolla min vänsterhand oxå, och i den visade det sej att jag nog har fel på fästena i båtbenet och att handledsupphängningen var nånting... Jag fattade inte så mkt. Men det som var mest troligt var att det var nån typ av reumatism som låg bakom trodde han, och det var något han hoppades på, för då kunde jag bli helt symtomfri på typ två veckor. Om jag fick en läkare som ville ge mej den nya, dyra, braiga medicinen vill säga. Nåväl, vi får väl först se vad som är fel, om en månad ska jag in och röntga båda händerna och ta prover.

När vi kom hem så gick vi bort till Sofia och Hampus på fika-picknick, och jag som inte skulle äta socker på ett tag tänkte jag, det gick sådär för Sofia hade bakat så in i bomben goda rabarbermuffins.
Pojkarna lekte "ta av Einar kepsen-leken" rätt länge, och sen satt de på filten och turades om att ha Einars hörlurar. Så söta ;) Sofia hade med sej såpbubblor och det är ett måste att inhandla nu, för skrutten blev helt tagen av dessa fina bubblor, bara tittade tyst med stora ögon och pekade ;)


Följa john

image description

- Va, ska jag inte suga på däcket?

På vägen hem.

Nä nu är jag vråltrött, så det får bli natta för mej strax, hoppas ni har en trevlig afton!

Kommentarer
Jenny

Stackars, varför kan det inte bara få vara bra i dina händer? :-(

Härliga bilder! Undrar om vi har likadana glasögon från Lindex? :-) puss på dig

2012-05-26 15:18:30
URL: http://www.fyraifamiljen.se
jessie

Ja dessa händer är det riktigt skit med, hoppas de kan få reda på allt, det blir allt svårare att ta upp, och hand om Einar.

Jag minns inte vart jag köpte glasögonen, men om de fanns i början av förra sommaren på Lindex så är det fullt möjligt ;) puss

2012-05-29 10:34:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback