FÄRDIG!!!

Jag trodde inte dagen skulle komma, men med lite jävlar anamma så gick det. Dynan till vagnen är klar. Nu kan Einar åka i vagnen utan att svettas ihjäl under varma dagar, hoppas jag... Svettas han ändå så känns det som att många svordomar och sena kvällar vore förgäves.

Jag är inte helt nöjd, det är jag visserligen sällan, men jag skulle med facit i hand hellre valt ett annat tyg eller lagt ränderna på tvären, men jag gjorde som Olle tyckte och nu ser det ut som en solstol ;) Det har inte varit helt lätt så rätt många misstag har gjorts, skulle jag sy en till så skulle jag veta om alla svårigheter och kunnat undvika misstag, men jag kommer ALDRIG att sy en till, så vetskaperna går om intet. Trots allt så är jag ändå rätt nöjd, för den blev klar och den vart inte görful, hoppas nu bara att Einar vill sitta i den och att den tjänar sitt syfte.


Kommentarer
Faster Majsan

Men va fin! Tar du beställningar nu då? ;-)

Kram på er!

2012-05-22 13:03:58
jessie

Haha, om någon betalar bra så vem vet ;) Det jobbiga att sy i 2 cm skumgummi känns lite längre bort idag än igår så det kanske går ett par månader och sen sitter jag där och svär igen...

2012-05-22 13:49:53
Camilla M

Jättesnygg dyna! Den blir nog topp i sommar. Plus i kanten för coola verktyg. ;)

2012-05-22 21:28:52
Jessie

Tack Camilla, jag hoppas det. Snyggaste plåtskrinet ever ;)

2012-05-23 00:31:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback