Alla <3 dag

Kaffekvarnens brummande gjorde att jag vaknade i morse, efter en stund kom Olle in med frukost på sängen till mej. Och en present. Ett par noga utvalda örhängen fick jag, de var gröna för att matcha stenen jag har i halsbandet jag fick av Olle förra julen, jättefina! Jag köpte ett presentkort på en massage för 500 kr förra året till Olle, men han kollade inte när det gick ut så de brann inne, därför köpte jag bara en matlåda för 19 kr denna gången, haha, jag hade iofs sagt att han inte skulle få nånting...

Min fina lilla miniprins blir hela 8 månader idag, så han fick oxå en liten present. Han fick badleksaker i form av en korv med bröd och en liten fotboll, derbymål hette det, billigt men roligt ;)

Vi var till Bvc idag på 8-månaderskoll, han är nu hela 72 cm lång och väger 9,7 kilo. Hans vikt hade inte planat ut riktigt så mkt som det brukar så här dags, men han vägde ju inga 11 kilo som jag hade väntat mej iaf, haha. Bra koll man har.
Imorrn ska vi till Bvc igen, denna gången för att träffa mammagruppen, men innan det så far jag och Einar in på stan och hämtar ut våra teaterbiljetter så de inte glider oss ur näven.

Nä nu ska det nog sovas lite här, natti.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback