Sköna söndag

Vår galna och goa vän Nisse kom till oss igår och stannade till i morse, han gjorde ett uppskattat stopp här innan han for hem till Blekinge. Jag tvingade pojkarna att titta på melodifestivalen vilket de låtsades var pyton, men jag tyckte mej ana ett visst intresse ändå... Einar var riktigt gnällig mot vad han brukar vara och vaknade naturligtvis flera gånger under kvällen och natten och skrek för fulla muggar.
I morse fixade jag värsta hotellfrukosten med gröt, kaffe, juice och croissants med hemmagjord nutella i, vid närmare eftertanke borde jag nog kokat ägg oxå för att standarden skulle hålla 5 stjärnor... Men det var riktigt gott och mysigt att sitta och samtala över frukost.

Efter Nisse åkt slappade vi ett tag, jag låg i soffan och lyssnade på min braiga ljudbok, lyssnar på Paganinikontraktet av Lars Kepler och den är så himla spännande! Olle fixade lunch och lattjade med Einar. Sen gick vi och hämtade ett paket som äntligen kommit, det var en julklapp till Einar så man kan säga att vi väntat ett tag. Han tyckte den var jättekul, en stund. Men sen kröp(!) han tillbaka till sin favorit, sin stora fina gåbil, men han kommer nog gilla julklappen när han blir lite lite äldre och kan hålla balansen bättre själv.

Senare kom farbror Kalle på besök och då gjorde jag semlor, minisemlor förstås ;) Och Olle gjorde fruktsallad, ingen kunde ta ett beslut om vilket vi skulle välja så vi åt både och. Glupskt eller hur.

Nu ska jag lyssna lite på boken igen, sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback