Tuff tuff

Vi åker tåg nu jag och Einar, han sover och jag önskar att jag fick sova jag med för inatt blev det bara 4 timmar sömn. Einar har gråtit och gnällt hela natten, han måste haft ont nånstans men vi förstod aldrig vart. Av alla nätter väljer han den enda natten då jag ville vara utvilad, vi ska åka tåg i 5,5 timme vilket inte låter så jobbigt, men jag hatar att lämna hemmets lugna vrå om jag ska vara ärlig. Jag blir stressad och nervös över att behöva byta tåg, lyfta ur och på vagn utan att veta om man får hjälp av nån, det ordnar sej alltid men jag stressar ändå upp mej.

Vi har suttit ensamma i en del av vagnen men nu kom det en yngling som stinker rök och nåt annat sött äckligt, typ nån billig hårsörja, han hostar högt, drar in snor, bankar i bordet med nån grej och lever och far i sätet, ingen hänsyn till Einar som ligger och sover. Blä för folk som stinker och inte beter sej som jag ;) Hoppas han försvinner snart.

Ikväll är det mello, jag hade helt missat detta om inte mamma sagt det i förrgår, så det blir god mat, mys med mamma o pappa o SCHLAGER! :D Det du fru Brycker, nu verkar inte Australien så bra ändå va?! Haha, nä nu retas jag, du slipper -15 iaf.

Nu har jag alldeles för mkt huvudvärk för att kunna skriva ett ord till, så adjö för nu!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback