GAAAAHHHH!

Mycket ska man vara med om men jag har nu blivit varse om att mindre intelligenta människor måste tro att lagen inte gäller dem. Jag kan inte säga för mycket i dagsläget för det är långt ifrån uppklarat, men jag har råkat ut för något som man inte ska behöva tänka på under sin föräldraledighet, enligt lag. Och när man upplyser om hur LAS lyder så hör man hur det knakar i huvet på den andre om hur den letar efter ett kryphål, men hallå pucko, det finns inga! Det är lönlöst att skriva om nåt som bara några få fattar nåt av, men jag är bara så förbannad att jag måste skriva det nånstans...

Jag och Einar åkte till Farsta för att träffa Sofia och lilla Tilde idag, jag var nog inget vidare sällskap men hade jag stannat hemma hade hjärnan nog sprängts. Jag köpte en skjorta till Einar som han kanske ska ha på sej på söndag då hans syssling Aston ska döpas, i Göteborg. Jag åker iväg med lillkillen ensam, pappa måste jobba och får äran att passa våra trevliga katter. Även om det blir en kort visit i hemorten så ska det bli trevligt att komma dit, få lite mormor & morfar-tid, inte jag då utan Einar, jag ska ha MoP-tid.

Vi åt pangkakor här ikväll, ja det heter pangkakor, alla tre åt. Einar tyckte det var ganska ok, men egentligen var det mest kul att leka med maten. Denna pöjk måste verkligen börja äta, vet inte vad jag ska ta mej till snart, tips?

Nähe, om jag skulle ta min arga kropp och lägga den i sängen, försöka vända tillbaka dygnet...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback