Det rullar på nu...

Tiden går och bloggandet uteblir, jag går in via appen på mobilen för att blogga men inser snabbt att det är för jobbigt... Ibland går jag in på min egen blogg för att se om det kommit nåt nytt inlägg, men det är visst jag som måste skriva själv.

Förra veckan var jag och olle sjuka som ni vet, denna veckan har Einar haft magsjuka och lite feber. Han har absolut noll matlust, men igår tyckte jag att han var bättre och han fick i sej en halv burk äppelpuré. Sen när farbror Kalle kom för att vara spontanbarnvakt hann han inte mer än sätta sej med Einar förrän han blev nerspydd. Kul att lämna dem i det skicket...men jag hade bråttom iväg till Hagsätra där jag skulle kolla på en ny barnvagn då vår sittdel inte är så ergonomisk. Väl där tyckte jag att vagnen var fin så jag slog till på en gång. Idag var vi ute på premiärfärden och jag är grymt nöjd med hur Einar sitter och hur lätt den är att köra, den är lite smidigare i affären eftersom den är 11 cm smalare mellan bakdäcken, MEN, en sak var negativ och det var att varukorgen var pytteliten, minst hälften så stor som den förra. Detta betyder att jag måste dra in på shoppingen... Jag som hellre gör alla mina inköp vid ett tillfälle än springer varje dag, får snällt ändra mina vanor för sonen ska ju få sitta skönt.
Den förra ägaren hade sytt in ett tyg i suffletten som inte var jättesnyggt, så jag ska köpa ett nytt tyg och sy dit det ist, blir ju kul med sin egen touch. Åh, jag är så glad över denna vagn, mest för att jag "vann" över alla andra istf att få till svar att det är en person före och "om inte de vill ha den så är den din" som jag brukar. Nu hoppas jag att nån köper vår gamla fina vagn oxå...

Nån som undrar varför det inte kommer nån bild på hallen? Efter en helgs målande kom vi fram till att vi inte var nöjda med färgen, så jag köpte en ny burk och började om. Hoppas det ska bli bra.

Nu ska jag ta mitt onda, sprängfulla knä och kolla vidare på Bond, ha en bra kväll.

Bilder: Mammagruppsträff i måndags, ni ser väl hur fint barnen integrerar ;)
Einar har krypit sönder en pyjamas.
Bilder på ny vagn, en med och en utan filt bara för att ingen ska tro att jag inte håller honom varm...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback