Dagen hittills

Dagen började med en stor frukostbuffé som var helt i min smak, underbart!
Jag upptäckte dock när vi skulle gå till frukosten att jag hade en stor(!) maska på låret i strumpbyxorna vilket inte var så kul eftersom jag inte tog med mej ett extrapar, så vi fick ta en sväng till Lidingö centrum för lite shopping. De hade massor av blommor planterade på vissa delar av stan, hur fint som helst, vi stod och fotade som värsta turisterna ;) Jag tror bestämt att jag och Olle blev väldigt förtjusta i Lidingö. Det är fint, härlig natur och barnvänligt, så om nån skulle vilja ge oss ett radhus här så kan vi nog tänka oss att flytta hit ist..

Väl tillbaka på Villa Söderås ligger vi nu och vilar efter en kopp kaffe, Einar är den som ska sova egentligen men röjer runt som aldrig förr i hans säng, leker och babblar för fullt. Apropå babbla, han pekar på saker och säger 'titta' då och då, och det händer att han vinkar och säger 'hej'.

Om ett par timmar är det dags för middag igen, mums...
Jag känner mej otroligt privilegierad över att få vara här hela helgen, äta gott, insupa frisk luft, bo fint och umgås med svärfamiljen. Dessutom har vi massor av barnvakter, kan inte bli bättre!

Ps. Bilder hamnar alltid hullerombuller när jag bloggar i mobilen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback