Idag mår vi bra

Sköna fina värme som kommit, det är som att en rullgardin i själen dragits upp. Jag försöker inte vara djup på nåt vis, det är bara så det känns...
Idag har jag fått gjort lite saker som tyngt mej, och även om det inte leder nån vart så har jag iaf bättre samvete. Tack solen, du ger mej en spark där bak.

Jag köpte i förra veckan en pool till Einar, han älskar att bada i badkaret så hur skulle han gilla att bada ute på balkongen? Självklart var det en lycklig liten kille som satt och plaskade och skvätte, han fick inte så mkt vatten och det var väl tur det för hälften hamnade ganska snart utanför den lilla poolen. Pool och bad var jättekul, men sen när han badat färdigt och jag skulle tömma på vatten var det mindre kul. Jag kom på att jag skulle vattna blommorna med vattnet, ett problem ur världen (så länge blommorna överlever), men vart skulle jag göra av poolen?! Det är ju inte den minsta grejen precis... Det är en fråga som fortfarande återstår, tömma på luft kanske, men blåsa upp med lungorna varje gång lockar inte direkt.

Borde nog sova lite, vi hörs mer imorrn.


Kommentarer
Jenny

Mysigt!! Bada på balkongen är en hit :-) Gjorde Tåva med, fast i babybadkaret hahaha...

Fotpump? Puss

2012-05-23 06:36:05
URL: http://www.fyraifamiljen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback