Nu flyttar vi!

Så, mina vänner, nu vidgar vi våra vyer och flyttar till en ny adress. Inte kroppsligen men lilla bloggen, nu är www.jessiebeatrice.se igång och det är där det kommer att bloggas framöver. Häng med, för nu kommer jag tycka att det är kul att blogga igen :)

Kram jessie


Klipp klipp

Ny frisör, ny frisyr.


Inskolad

Sen i måndags förra veckan har jag skolar in Einar på dagis, eller förskola som det nu heter. Det har fått bra, set enda riktigt jobbiga är att han blir så trött redan vid 10, och han måste hålla sej vaken till lunchen klockan 11, sen äta innan han somnar. Det har funkat sådär, han har somnar i maten de flesta dagar. Jag vet ju att han inte vill äta när han är trött och blir på dåligt humör efter tupplur om han inte äter innan, så lite ont i mammahjärtat gör det... Men det blir nog bättre på den fronten snart.
Han var där själv i fredags och idag och det verkar ha gått bra, han hade varit lite ledsen idag men han hade snabbt blivit glad igen när han fick stå och spola händerna i det lilla handfatet, han är lättroad lillkillen.

I lördags åkte vi i regnet till farsta för att köpa skor till Olle igen, och passade samtidigt på att käka lite god pizza. Einar var trött och hungrig och försökte äta med ögat ist, det kändes bättre så...

Senare på kvällen var jag och Sofia ute och åt på stan, det var menat att det skulle bli en helkväll men Tilde blev dålig så vi for hem. Vi hann smita upp i skatteskrapan och få en titt på utsikten, nåt annat fick vi inte där, jisses så mkt folk.

Igår gick vi ut och lekte på granngårdens lekplats, det var poppis. På vägen hem träffade vi några grannar som vi bjöd in på fika lite senare. De hörde av sej och sa att de skulle ta med fika, och när jag öppnade dörren står de där med en tårta de slängt ihop! Snacka om finfika helt plötsligt :)